Dorine van Knobelsdorff

Op je oude dag verdien je het om zorgeloos van het leven te genieten.

Dat ouderdom met gebreken komt en het niet voor iedereen even makkelijk is om nog (samen) lekker met vakantie te gaan, is een bekend verhaal. Dat kan anders dacht ik! Als verpleegkundige in het bezit van een heerlijk huis in Frankrijk ontstond het idee om compleet verzorgde privé vakanties aan te bieden aan oudere mensen. Dit bleek direct een succes! Ik haal mijn gasten thuis op en neem ze mee naar mijn heerlijke huis met tuin in Frankrijk. Slechts 600 km van Utrecht. De reis is volledig op maat samen te stellen, samen bepalen we hoe we de dagen indelen.

Ik vind het heerlijk om ouderen zorgeloos te laten genieten van: het Franse leven, autoritjes in de omgeving, kletsen bij de haard, samen borrelen terwijl ik kook, uitstapjes naar brocantes, marktjes en musea, spelletjes spelen thuis of onderweg een picknick in de natuur, alles is mogelijk.

Mijn lieve gasten genieten elke dag zichtbaar van de reis, de gezelligheid en aandacht die ik ze geef en leven helemaal op gedurende ons samen zijn. Elke reis is anders, maar ze zijn allemaal even bijzonder en dierbaar.

 

Wilt u meer weten?